Tweedehands motor kopen

Alles voor de motor

Inclusief onderhoud

Z

65 Jaar ervaring

Niet merk gebonden

Home » Tweedehands motor kopen

Een tweedehands motor kopen bij Bolman Motoren is een uitstekende keuze. U profiteert bij ons, naast de beste service, van tweedehands motoren van hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in demontage, onderhoud en verkoop van allerlei merken motoren, leveren wij elke tweedehands motor in een goede conditie. Ook na het kopen van een tweedehands motor bent u verzekerd van lang rijplezier!

Een tweedehands motor kopen is aanzienlijk goedkoper

Of u nu een tweedehands motor of een nieuwe motor gaat kopen, het blijft een flinke investering. Wanneer u een tweedehands motor koopt is het bedrag dat u betaalt echter aanzienlijk lager dan bij het kopen van een nieuwe motor. Dat is een van de voornaamste redenen om een tweedehands motor te kopen.

Kent u deze twee andere grote voordelen van een tweedehands motor kopen?

Het kopen van een tweedehands motor kent nog twee grote voordelen, naast dat het aanzienlijk goedkoper is. Denk bijvoorbeeld aan de tijd tussen het kopen en het daadwerkelijk rijden. Met een tweedehands motor kunt u in vergelijking met een nieuwe motor vrijwel direct de weg op. Ook kunt u zelf kiezen waar u onderhoud uit laten voeren. Als u een nieuwe motor koopt is de kans groot dat u onderhoud moet laten uitvoeren door een garage die erkend is door de fabrikant.

Bekijk uw ‘nieuwe’ tweedehands motor in onze winkel

Bent u benieuwd naar de verschillende tweedehands motoren die u bij ons kunt kopen? Kom dan snel langs in onze winkel in Den Haag. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom! Wilt u graag telefonisch een vraag stellen? Ook dat is mogelijk. U bereikt ons op het telefoonnummer 070 – 3836000.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Bolman Motoren

Zonweg 47
2516 AK Den Haag
T: 070 - 3836000
E: info@bolmanmotoren.nl