Alles voor de motor

Inclusief onderhoud

Z

65 Jaar ervaring

Niet merk gebonden

Home » Motor sloperij

Bent u van plan om uw motor naar de sloperij te brengen? Biedt dan uw motor aan bij Bolman Motoren. Al meer dan 65 jaar hebben wij ervaring in het demonteren van motoren van allerlei merken. Bevat de motor veel bruikbare onderdelen? Dan staat daar uiteraard een redelijke vergoeding tegenover.

Gaat uw motor naar de sloperij? Geef uw motor een tweede leven

Als het einde van de levensduur van uw motor is aangebroken, dan wilt u deze niet zomaar naar de sloperij brengen. U krijgt er vaak geen vergoeding voor en de motor wordt geplet en verbrand en dat is niet goed voor het milieu. Kies daarom voor het recyclen van uw motor door Bolman Motoren in Den Haag. Uw motor wordt door deskundige monteurs volledig gestript, waarna de bruikbare en onbruikbare delen van elkaar worden gescheiden. De bruikbare delen worden opnieuw gebruikt in andere motoren en de onbruikbare delen worden gerecycled. Zo geeft u uw motor een tweede leven, bent u milieubewust bezig en zo hoeft deze dus niet naar de sloperij!

Bel voor meer informatie

Bel voordat u ervoor kiest om uw motor naar de sloperij te brengen met Bolman Motoren. Wij geven u graag meer informatie over het proces. Bel ons op het telefoonnummer 070 – 3836000. Bent u in de buurt van Den Haag? Dan bent u van harte welkom in onze motorzaak in Zuid-Holland waar een van onze specialisten u meer vertelt over de procedure en de eventuele vergoeding.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Bolman Motoren

Zonweg 47
2516 AK Den Haag
T: 070 - 3836000
E: info@bolmanmotoren.nl