Alles voor de motor

  Inclusief onderhoud

  Z

  65 Jaar ervaring

  Niet merk gebonden

  Home » Gebruikte motor kopen

  Gebruikte motor kopen

  Wilt u een gebruikte motor kopen? Kies voor Bolman Motoren in Den Haag. Of u nu op zoek bent naar een specifiek merk of dat u nog aan het oriënteren bent naar wat de beste motor voor u is, wij helpen u graag met uw zoektocht. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk de gewenste tweedehands motor kunt kopen.

  Een gebruikte motor kopen bij een niet merk-gebonden specialist

  Bolman Motoren is niet merk-gebonden. Wat betekent dat? Dat wij geen enkel merk voorrang geven tijdens de verkoop. U krijgt van ons uitsluitend eerlijk en deskundig advies, zodat u een tweedehands motor kunt kopen die bij u past. Al jarenlang zijn wij bezig met het demonteren, repareren, reviseren en verkopen van motoren en alle toebehoren. Hierdoor kennen wij alle motoren van binnen en van buiten. Als u bij ons een gebruikte motor gaat kopen, weet u dus zeker dat de motor ook echt bij u past. Heeft u naast het kopen van een tweedehands motor ook interesse in het stallen van uw voertuig? U kunt ook bij ons terecht voor winterstalling voor uw motor.               

  Kom langs en bekijk ons aanbod

  Een gebruikte motor kopen doet u niet vanachter uw computer. Deze moet u in het echt voelen, uitproberen en bekijken. Daarom nodigen wij u van harte uit om van dinsdag tot en met zaterdag ons aanbod te bekijken in onze motorspeciaalzaak in Den Haag om de juiste tweedehands motor te kopen. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 – 3836000.

  Bel mij terug

  Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

  Bolman Motoren

  Zonweg 47
  2516 AK Den Haag
  T: 070 - 3836000
  E: info@bolmanmotoren.nl

  Bolman Motoren