Alles voor de motor

  Inclusief onderhoud

  Z

  65 Jaar ervaring

  Niet merk gebonden

  Home » Gebruikte motor kopen

  Wilt u een gebruikte motor kopen? Kies voor Bolman Motoren. Of u nu op zoek bent naar een specifiek merk of dat u nog aan het oriënteren bent naar wat de beste motor voor u is, wij helpen u graag met uw zoektocht.

  Een gebruikte motor kopen bij een niet merk gebonden specialist

  Bolman Motoren is niet merk gebonden. Wat betekent dat? Dat wij geen enkel merk voorrang geven tijdens de verkoop. U krijgt van ons uitsluitend eerlijk en deskundig advies, omdat het vinden van een gebruikte motor die bij u past bij ons centraal staat. Al meer dan 65 jaar zijn wij bezig met het demonteren, repareren, reviseren en verkopen van motoren en alle toebehoren. Hierdoor kennen wij elke motor van binnen en van buiten. Als u bij ons een gebruikte motor gaat kopen weet u dus zeker dat de motor ook echt bij u past.

  Kom langs en bekijk ons aanbod

  Een gebruikte motor kopen doet u niet vanachter uw computer. Deze moet u in het echt voelen, uitproberen en bekijken. Daarom nodigen wij u van harte uit om van dinsdag tot en met zaterdag ons aanbod te bekijken in onze winkel in Den Haag. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 – 3836000.

  Bel mij terug

  Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

  Bolman Motoren

  Zonweg 47
  2516 AK Den Haag
  T: 070 - 3836000
  E: info@bolmanmotoren.nl