Home » Onderdelen

Gebruikte motoronderdelen

Gebruikte motoronderdelen zijn een uitstekende optie als u goedkoop uw motor wilt repareren of als u onderdelen van oudere modellen wilt kopen. Bij ons vindt u motoronderdelen van vrijwel elk type motor. Al jarenlang demonteren wij allerlei verschillende motoren, waardoor wij een ruim assortiment aan gebruikte motoronderdelen hebben opgebouwd. De kans is dus groot dat u de onderdelen die u zoekt voor uw motor bij Bolman Motoren in Den Haag kunt kopen.

Verschillende soorten gebruikte motoronderdelen kopen bij ons

Meer dan een halve eeuw geleden is Bolman Motoren begonnen met het demonteren van motorfietsen. Niet alles is – gelukkig – bewaard gebleven, maar dat neemt niet weg dat wij de beschikking hebben over een enorme partij onderdelen van de meest uiteenlopende motorfietsen. Dit zijn niet uitsluitend oude onderdelen. Wij hebben ook veel motorfietsen met schade gedemonteerd, dus wij leveren ook delen van moderne motorfietsen. Daarnaast beschikken we over een groot assortiment aan “fast moving parts” als filters, bougies, banden, kettingen, kettingwielen en meer.

Kom langs om de gewenste onderdelen voor uw motor te kopen

Zoekt u specifieke gebruikte motoronderdelen? Kom dan snel langs in onze motorspeciaalzaak in Den Haag of neem contact met ons op via 070 – 3836000. Een van onze medewerkers kijkt graag voor u of de gewenste onderdelen die u wilt kopen voor uw motor op voorraad zijn. Indien dit het geval is, dan worden deze zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij verzenden dagelijks gebruikte motoronderdelen naar alle delen van het land via onze snelle postorderservice.

Bel nu voor de actuele voorraad!

Of kijk in onze Webshop

Bel direct! 070 – 3836000

Bolman Motoren

Zonweg 47
2516 AK Den Haag
T: 070 - 3836000
E: info@bolmanmotoren.nl

Bolman Motoren