Alles voor de motor

Inclusief onderhoud

Z

65 Jaar ervaring

Niet merk gebonden

Home » Motorbanden Den Haag

Zoekt u de beste motorbanden in Den Haag? Kom dan langs bij de motorspeciaalzaak van Bolman Motoren. Of u nu op zoek bent naar splinternieuwe of tweedehands motorbanden, bij ons vindt u de geschikte banden voor uw motor.

Kies ik voor nieuwe of tweedehands motorbanden?

Er zijn allerlei verschillende banden te koop en niet elke motor heeft dezelfde soort band nodig. Daarnaast moet u ook de keuze maken tussen nieuwe en tweedehands banden. Bij Bolman Motoren helpen wij u graag met het maken van deze keuze. Een goede reden om voor splinternieuwe motorbanden te gaan is dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit. De banden gaan lang mee en als er iets stuk gaat bent u verzkeerd. Tweedehands motorbanden die u kunt kopen bij Bolman Motoren in Den Haag zijn daarentegen een stuk goedkoper dan nieuwe banden. Deze gaan echter minder lang mee, maar zijn een uitstekende oplossing als u een tijdje een bepaald type band wilt uitproberen, maar nog niet zeker weet of het u gaat bevallen.

Bekijk ons assortiment motorbanden in Den Haag

Bent u benieuwd naar de verschillende motorbanden die beschikbaar zijn bij Bolman Motoren in Den Haag? Kom dan langs in onze winkel. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag voor u geopend. Heeft u een vraag die u telefonisch wilt stellen? Geen probleem! Bel ons op het telefoonnummer 070 – 3836000.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Bolman Motoren

Zonweg 47
2516 AK Den Haag
T: 070 - 3836000
E: info@bolmanmotoren.nl