Alles voor de motor

Inclusief onderhoud

Z

65 Jaar ervaring

Niet merk gebonden

Home » Motorspeciaalzaak

Bolman Motoren is dé motorspeciaalzaak in Den Haag. Naast het leveren van onderdelen voor vrijwel elke motor, vindt u bij ons ook alle benodigdheden die u nodig heeft om optimaal van uw motor te genieten. Een nieuwe of tweedehands motor kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De motorspeciaalzaak: één adres voor al uw motorbenodigdheden!

Of u nu op zoek bent naar motorkleding of een specifiek onderdeel voor uw motor dat u nergens anders kunt vinden, bij de motorspeciaalzaak vindt u het. Bolman Motoren in Den Haag heeft al meer dan 65 jaar ervaring in motorrestauratie en het demonteren, onderhouden, repareren en verkopen van allerlei soorten motoren. In onze motorspeciaalzaak vindt u enkel de beste motorbenodigdheden met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Koop een nieuwe of tweedehands motor bij de motorspeciaalzaak

Is uw oude motor aan vervanging toe? Wilt u uw motorverzameling compleet maken? Of bent u op zoek naar een goede motor om mee te starten? Bij de motorspeciaalzaak vindt u zowel nieuwe als tweedehands motoren. Bolman Motoren is niet merk-gebonden, waardoor u verzekerd bent van eerlijk advies. Met onze hulp vindt u gegarandeerd de motor die bij u past.

Kom langs in onze winkel!

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Of wilt u graag advies over de aankoop van een motor? Kom dan naar Bolman Motoren. Wij staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Wilt u graag telefonisch advies of een onderdeel bestellen? Bel ons dan via 070 – 3836000.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Bolman Motoren

Zonweg 47
2516 AK Den Haag
T: 070 - 3836000
E: info@bolmanmotoren.nl

Bolman Motoren