Winterstalling voor uw motor in Den Haag

Alles voor de motor

Inclusief onderhoud

Z

65 Jaar ervaring

Niet merk gebonden

Home » Winterstalling motor Den Haag

Een betrouwbare winterstalling voor uw motor in Den Haag vindt u bij Bolman Motoren. Als u voor ons kiest, weet u zeker dat uw motor veilig, droog en vorstvrij staat. Door onze uitgebreide kennis weten wij precies onder welke omstandigheden we uw motor het best moeten stallen om goed de winter door te komen.

Kies voor een veilige winterstalling voor uw motor in Den Haag

In de winter worden motoren niet vaak gebruikt. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van een veilige winterstalling voor uw motor in Den Haag. Kies daarom voor Bolman Motoren. Uw motor staat bij ons niet alleen veilig, maar ook droog en vorstvrij. Zo bent u ervan verzekerd dat uw motor zonder problemen de winter doorkomt.

Garandeer de winterstalling voor uw motor in Den Haag

Wilt u zeker zijn van een veilige winterstalling voor uw motor in Den Haag? Reserveer dan direct een stalling door te bellen naar 070 – 3836000. Ook als u meer informatie wilt over de plek waar uw motor gestald wordt, kunt u bellen met eerdergenoemd nummer. Heeft u daarnaast interesse in een motorrestauratie of motorrevisie? Ook dan bent u bij Bolman Motoren aan het juiste adres. Zo weet u zeker dat als de lente weer is aangebroken, dat u onbezorgd kunt toeren met uw motor.

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Bolman Motoren

Zonweg 47
2516 AK Den Haag
T: 070 - 3836000
E: info@bolmanmotoren.nl

Bolman Motoren