Alles voor de motor

Inclusief onderhoud

Z

65 Jaar ervaring

Niet merk gebonden

Home » Motor demontage

Bolman Motoren is al jarenlang een gespecialiseerd bedrijf in motor demontage. Doordat wij niet gebonden zijn aan een merk vindt u bij ons voor vrijwel elke motor een geschikt onderdeel. Vindt u het onderdeel dat u zoekt niet bij ons? Dan wordt de kans erg klein dat u deze ergens anders nog zult vinden.

Vind onderdelen voor elke motor bij een gespecialiseerd bedrijf in demontage

Sleutelt u graag aan uw motor? Dan weet u dat het soms lastig kan zijn om een bepaald onderdeel te vinden. Dat is verleden tijd als u naar Bolman Motoren in Den Haag gaat, een gespecialiseerd bedrijf in motor sloperij. Door het jarenlang demonteren van allerlei verschillende motoren hebben wij een ruim assortiment van motoronderdelen opgebouwd. Dus ook voor onderdelen voor de oudere motoren bent u bij ons aan het juiste adres.

Hét bedrijf in motor demontage is niet merk-gebonden

Er zijn erg veel verschillende merken motoren, maar dat is geen probleem bij Bolman Motoren. Wij zijn niet gebonden aan een merk motor, waardoor wij gebruikte motoronderdelen voor allerlei merken hebben verzameld. Of u nu een BMW, een Kawasaki of een Hyosung heeft, bij ons vindt u altijd de juiste onderdelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op!

Kom langs bij ons gespecialiseerd bedrijf in motor demontage in Den Haag en ontdek de verschillende motoronderdelen uit ons assortiment. Woont u niet in de buurt, maar zoekt u toch een specifiek onderdeel? Bel ons dan! U bereikt ons op het telefoonnummer 070 – 3836000. Een van onze specialisten kijkt of het door u gezochte onderdeel beschikbaar is en zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk naar u wordt verzonden via onze snelle en betrouwbare postorderservice.

Relevante links

Bel mij terug

Wilt u meer informatie over onze diensten en/of een afspraak inplannen? Laat dan uw telefoonnummer achter en dan nemen wij telefonisch contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Bolman Motoren

Zonweg 47
2516 AK Den Haag
T: 070 - 3836000
E: info@bolmanmotoren.nl

Bolman Motoren